Welk soort haar heb ik?


HODR Shampoo voor Dik Haar

Heb ik dik haar?


Als het op mannen aankomt, is er één ding dat er echt toe doet: ons haar. En laten we eerlijk zijn, dikke lokken zijn een teken van ware mannelijkheid. Maar hoe weet je eigenlijk of je gezegend bent met dik haar? Nou, laat me je vertellen, het is niet moeilijk om te zien.

Eerst en vooral, voel aan je haar. Als je handen een stevige greep krijgen en het voelt alsof je een bosje touw vasthoudt in plaats van een plukje stro, dan heb je zeker dik haar. En kijk eens naar die volle, weelderige manen in de spiegel. Als je kapsel eruitziet alsof het elk moment kan uitbarsten in een epische manen-gevecht, dan kan je er zeker van zijn dat je haar dik is.

Maar dat is nog niet alles. Kijk naar de manier waarop je haar zich gedraagt. Als het zich moeilijk laat temmen, weerbarstig is en altijd lijkt te proberen te ontsnappen aan je greep, dan heb je dik haar, mijn vriend. En als je elke keer dat je naar de kapper gaat, hoort dat je haar te dik is om normaal te knippen, nou, dan hoef je niet meer te twijfelen.

Dus, als je haar voelt als een leeuwenmanen, eruitziet als een woud vol mysterie en altijd een eigen wil lijkt te hebben, dan kan je er zeker van zijn dat je gezegend bent met dik haar. En wees er trots op, want dik haar is het ultieme symbool van mannelijkheid en kracht.

HODR Shampoo voor Dun Haar

HODR dun haar shampoo

Heb ik Dun haar?

Je bent een man van daden, een man van kracht. Maar soms, hoe stoer je ook bent, kan dun haar een probleem zijn waar je mee te maken krijgt. Gelukkig hoef je niet te wachten tot het te laat is om te beseffen dat je dun haar hebt. Hier zijn een paar mannelijke manieren om erachter te komen:

  1. Je ziet je hoofdhuid door je haar heen: Als je naar beneden kijkt en meer hoofdhuid dan haar ziet, is dat een duidelijk teken dat je haar dunner wordt dan je zou willen toegeven.
  2. Je merkt meer haar in de doucheput: Terwijl je de haren van je baard wegspoelt, zie je dat er steeds meer van je kostbare manen met het water mee verdwijnen. Een wake-up call dat je haar misschien dunner wordt.
  3. Je pony lijkt dunner te worden: Als je jezelf in de spiegel bekijkt en merkt dat je ooit zo stoere pony er dunner uitziet dan voorheen, is dat misschien een teken dat dunner wordend haar je niet bespaart.
  4. Je merkt dat je kruin steeds meer zichtbaar wordt: Wanneer je in de spiegel kijkt, zie je een groeiende kale plek die niet alleen je hoofd, maar ook je zelfvertrouwen doet krimpen.
  5. Je hebt moeite om het haar te stylen zoals vroeger: Wat voorheen een fluitje van een cent was, lijkt nu een uitdaging te worden. Dunner wordend haar kan het stylen bemoeilijken en je frustreren.

HODR Shampoo voor Krullend Haar

Heb ik krullend haar?

Krullend haar herken je niet alleen aan die wilde, ongetemde look, maar er zijn ook een paar andere indicatoren waar je op kunt letten om te zien of jij gezegend bent met die krullenboss status.

Ten eerste, voel aan je haar, bro. Als het ruw aanvoelt en niet zo smooth is als een pasgeschoren gezicht, dan heb je misschien krullen die zich verstoppen onder die ruige buitenkant. Krullend haar heeft vaak een grovere textuur dan steil haar, dus als je dat ruwe, bijna rebels aanvoelende haar hebt, dan is de kans groot dat je krullen hebt.

Check ook de elasticiteit, gast. Pak een plukje haar en trek eraan. Als het veert en terugveert als een elastiekje, dan is dat een teken van krullen. Krullend haar heeft die natuurlijke bounce, alsof het altijd klaarstaat om op te springen en een feestje te beginnen.

En natuurlijk, kijk naar die vorm, man. Krullend haar vormt zich vaak tot een spiraalvormige patroon, of het nou losse golven zijn of strakke krullen. Als je haar die twisty vibe heeft en niet gewoon recht naar beneden hangt, dan is de kans groot dat je krullen hebt waar je trots op mag zijn.

Dus als je die ruwe textuur, veerkrachtige elasticiteit en twisty vorm in je haar ziet, dan is er geen twijfel mogelijk, bro. Jij rockt die krullen en je mag het van de daken schreeuwen. Krullend haar is geen gewone stijl, het is een levensstijl, en jij bent de baas van die krullensquad!