Retourneren


Hé maat, even serieus, we begrijpen het helemaal als je iets terug wilt sturen. Yeah, wij zijn trots op onze spullen, maar we weten dat het leven soms wat onverwachte wendingen neemt. Dus ja, retourneren is geen big deal voor ons. We get it, bro.

Je weet hoe het gaat, toch? Soms klik je gewoon op die knop zonder erbij na te denken. Misschien was het een late-night shopping sessie, of misschien dacht je dat je die shampoo nodig had, maar bleek het toch niet jouw ding te zijn. Geen zorgen, we’ve all been there.

Dus stel je voor: je hebt wat shampoo besteld, maar toen je het pakketje opendeed, besefte je dat je misschien wel de minst haarwasserige persoon op aarde bent. No shame in that game, vriend. We zijn hier om je rug te bedekken.

Dat is het mooie van ons retourbeleid. We snappen dat het niet altijd een perfecte match is. En daarom staan we voor je klaar, klaar om die shampoo weer terug te nemen alsof het nooit gebeurd is.

We willen dat je blij bent met je aankoop. En als dat betekent dat je soms iets moet terugsturen, dan is dat cool. Geen drama, geen gedoe. Gewoon een paar klikken en voilà, de shampoo is op weg terug naar ons.

En geloof ons, we gaan niet moeilijk doen. Geen ingewikkelde vragen, geen gedoe met bonnetjes. We snappen het. Soms is het leven gewoon zo.

Dus, als je jezelf ooit betrapt op het bestellen van iets wat je eigenlijk niet nodig hebt, weet dan dat je bij ons in goede handen bent. We’re here for you, bro. Altijd en overal.

Dus relax, neem een diepe ademhaling, en weet dat wij jouw rug hebben. Letterlijk en figuurlijk.

Retourneren kan je naar het postnl punt

HODR SHAMPOO

Terpstraat 27B, 1771 AC Wieringerwerf