Terugbetalings- en Retourneringsbeleid voor HODR Shampoo

Bij HODR Shampoo zijn we vastbesloten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, zelfs als het niet helemaal aan hun verwachtingen voldoet. Daarom hebben we een duidelijk en eerlijk terugbetalings- en retourneringsbeleid opgesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen.

Retourrecht: Je hebt het recht om je aankoop van HODR Shampoo binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, zonder opgaaf van reden. We begrijpen dat het soms kan gebeuren dat een product niet aan je verwachtingen voldoet of dat je van gedachten verandert. Bij HODR Shampoo willen we dat je vol vertrouwen kunt winkelen, wetende dat je altijd de mogelijkheid hebt om je aankoop te retourneren als dat nodig is.

Voorwaarden voor Retournering: Om in aanmerking te komen voor een retournering, moet het product ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Dit betekent dat de fles HODR Shampoo verzegeld en ongeopend moet zijn. We kunnen alleen retourzendingen accepteren van producten die in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn ontvangen.

Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we een e-mail sturen om je terugbetaling te bevestigen. Als het geretourneerde product aan onze retourvoorwaarden voldoet, wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen een redelijke termijn terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode die voor de aankoop is gebruikt.

Verzendkosten: Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren van een product voor eigen rekening zijn. Deze kosten worden niet terugbetaald. We raden aan om een traceerbare verzenddienst te gebruiken bij het retourneren van het product, omdat we niet verantwoordelijk zijn voor zoekgeraakte retourzendingen.

Uitzonderingen: Houd er rekening mee dat we geen retourzendingen kunnen accepteren voor producten die zijn geopend of gebruikt, tenzij het product defect is. In geval van een defect product, neem dan onmiddellijk contact met ons op via onze klantenservice, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Bij HODR Shampoo streven we naar transparantie en eerlijkheid in al onze zakelijke transacties. We willen dat onze klanten met vertrouwen bij ons winkelen, wetende dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met hun aankoop. Als je vragen hebt over ons retourbeleid of als je hulp nodig hebt bij het retourneren van een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan altijd klaar om te helpen.